fbpx

Apple ar putea schimba design-ul noilor telefoane. Slider-ul care activează funcția mute ar putea dispărea.

Apple ar putea schimba design-ul noilor telefoane. Slider-ul care activează funcția mute ar putea dispărea.

În ultimii ani, Apple a făcut o serie de modificări la design-ul telefoanelor, de la eliminarea portului de căști până la introducerea unui buton care servește și ca senzor de amprentă digitală. În urma acestor schimbări, s-a speculat că următorul flagship, iPhone 15, ar putea avea și alte modificări la design-ul său, printre care renunțarea la sliderul de mute și schimbarea sa într-un buton de mute acționat prin apăsare și butoanele de volum unificate în unul singur.

În prezent, butonul de mute de pe iPhone este un buton separat, situat pe partea stângă a telefonului. Cu toate acestea, există speculații că Apple ar putea integra acest buton în butonul de volum, care se află pe partea opusă a telefonului. Această schimbare ar face ca iPhone-ul să aibă un aspect mai simplu și mai aerisit, eliminând un element de design separat și adăugând un element unificat.

În timp ce această modificare pare plauzibilă, este important să reținem că Apple nu a confirmat încă nicio informație referitoare la iPhone 15 sau la orice alt produs viitor. Deciziile de design ale companiei sunt păstrate cu strictețe sub controlul lor, iar informațiile care apar pe internet pot fi doar zvonuri sau speculații.

În concluzie, există mari șanse ca iPhone 15 să aibă butonul de mute prin apăsare și butoanele de volum unificate într-un singur buton, dar trebuie să așteptăm anunțul oficial al Apple pentru a confirma această informație. Până atunci, fanii Apple pot continua să speculeze și să aștepte cu nerăbdare noutățile viitoare ale companiei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *