fbpx

ADRIAN MINUNE, DE URGENȚĂ LA SPITAL. ÎN CE STARE SE AFLĂ CELEBRUL ARTIST

ADRIAN MINUNE, DE URGENȚĂ LA SPITAL. ÎN CE STARE SE AFLĂ CELEBRUL ARTIST

Celebrul artist de muzica de petrecere Ardian Minune, trece prin momente dificile. Artistul este internat de urgență în spital din cauza unor probleme de sănătate. Toată familia acestuia îi este alaturi în aceste momente dificile.

Adrian minune este internat la spitalul Ponderas. Artistul a ajuns de urgență pe mâinile medicilor, care au fost nevoiți să îl interneze și să înceapă investigațiile cat mai rapid. Printre analizele care i s-au efectuat s-au numărat și teste antigen, existând posibilitatea ca manelistul să fie infectat si cu virusul COVID, scrie FANATIK.

Ulterior, întreaga familie a manelistului a făcut teste antigen, membrii declarați negativi putând să rămână cu el. Cum condiția artistului nu este una bună, rămâne să vedem ce se va întampla mai departe și cum progresează situația în care se află.

Se pare că Adrian Minune nu este singurul cu probleme medicale din familia artistului.

În vara anului trecut, ginerele acestuia, mai exact soțul fiicei sale mai mari, a ajuns în grija personalului medical.
Odată ajuns la spital, tânărul a fost internat și supus imediat unei intervenții chirurgicale, deoarece avea pietre la fiere. Operația a decurs așa cum trebuia, iar acesta a putut merge acasă alături de familie după ceva timp. La externare, doctorii i-au dat și câteva indicații ginerelui manelistului în materie de alimentație, pentru ca această experiență să nu se repete.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *