fbpx

ADRIANA BAHMUȚEANU S-A CUNUNAT RELIGIOS! „CE-A UNIT DUMNEZEU OMUL SĂ NU DESPARTĂ!”

ADRIANA BAHMUȚEANU S-A CUNUNAT RELIGIOS! „CE-A UNIT DUMNEZEU OMUL SĂ NU DESPARTĂ!”

Ardiana Bahmuțeanu și George Restivan s-au căsătorit fără să spună nimănui, lucru care a surprins pe toată lumea. Cununia lor a avut loc în weekend în Ucraina.

Vestea a fost dată prin intermediul rețelelor de socializare, cei doi postând mai multe fotografii în care apar îmbrăcați în costume tradiționale românești, la fel și nașii lor.

„Ce-a unit Dumnezeu omul sa nu desparta!!!! Suntem fericiti si bucuroși ca ne-am îndeplinit visul de a ne cununa religios la o mănăstire istorica,  acolo unde sa fim doar noi și Dumnezeu si sa primim binecuvantarea divina pentru casatoria noastra!!!”, spune Adriana Bahmuțeanu într-o postare pe pagina ei de Facebook.

Locația aleasă de cei doi i-a surprins pe toți. Aceștia au ales să se cunune pe teritoriu Ucrainei, la doar câțiva km de granița cu România.

„Am ales Mănăstirea Banceni din Ținutul Hertei, Bucovina de Nord, pamant romanesc, acolo unde ,în ciuda prigoanei asupra preoților si a credincioșilor, divinul, ortodoxia romaneasca și credinta sunt vii în sufletele oamenilor!!!!

Ne dorim ca tradiția sa mearga mai departe și sa nu fim ultimul cuplu cununat în limba română, fiindcă oficierea slujbelor religioase în românește este amenințată cu distrugerea în Ucraina. Din motive geopolitice ,în curând preoților ortodocși nu li se va mai permite sa susțină slujbele în limba română ci doar în ucraineana acesta fiind motivul pentru care preoții, călugării și fetele bisericești au fost persecutați și amenințați în ultima perioada!”, mai spune vedeta.

Nașii cuplului căsătorit au fost părtași la întreaga poveste, oferindu-le sprijin și purtând chiar și ei îmbrăcăminte tradițională, la fel ca mirii.

„Le mulțumim nanasilor noștri de isprava,  bucovinenii Mitruca și Liliana Gramada, care ne-au însoțit pe acest drum plin de peripeții intr-un spațiu de razboi, despre care vom povesti cu alta ocazie!”, mai spune Bahmuțeanca.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *