fbpx

ANDREEA BĂLAN SURPRINSĂ ALĂTURI DE JADOR. MOMENTE DE TANDREȚE ÎN MAȘINĂ

ANDREEA BĂLAN SURPRINSĂ ALĂTURI DE JADOR. MOMENTE DE TANDREȚE ÎN MAȘINĂ

Andreea Bălan și Jadou au devenit cel mai disputat cuplu din showbiz. Cei doi au fost surprinsi împreună la o oră târzie, în mașina cântăreței. Jador, pe numele său real – Ionuț Dumitrache, a avut-o în ținta sa de mult timp pe jumătatea blondă a trupei Andre. Cei doi au fost surprinși sărutându-se în mașina vedetei, potrivit cancan.ro.

Andreea Bălan a fost surprinsă în timp ce se întâlnea cu Jadoir, artistul cu care a lansat recent și o melodie, intitulată „Cu inima ta”. Cei doi artiști au devenit destul de apropiați în ultima perioadă, ba chiar au fost surprinși sărutându-se de mama focului.

Cu câteva seri în urmă, cântăreața și-a facut apariție la volanul mașinii pe care o conducea, în zona Floreasca din Capitală. Câteva clipe mai târziu apare și Jador, vizibil emoționat și extaziat. Familiarizați unul cu celălalt, Bălanca nu s-a ferit să îl imbrățișeze în momentul în care artistul s-a urcat în mașină.

Andreea Bălan a mai fost văzută și alături de Cătălin Cazacu. Amândoi, fără parteneri oficiali, și-au petrecut timpul într-un club cunoscut. Amândoi au dansat și s-au distrat, fără rețineri, scriu cei de la tabuhighlife.ro, iar imediat după apariția publică alături de Cazacu, Andreea Bălan și-a îndreptat atenția către Jador.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *