fbpx

BIA KALIFA S-A CUPLAT CU UN CÂNTĂREȚ CELEBRU. CARE ESTE NOUA CUCERIRE A VEDETEI

BIA KALIFA S-A CUPLAT CU UN CÂNTĂREȚ CELEBRU. CARE ESTE NOUA CUCERIRE A VEDETEI

În acest weekend a avut loc un festival de mare amploare pe litoralul românesc, festivalul de muzica Beach Please. Desigur, printre tinerii care au participat la acest eveniment se numără și fosta iubită a lui Fulgy, Bia Kalifa. Cu toate acestea, fanii au avut parte de o surpriză neașteptată când au văzut a doua zi imagini cu Bia în compania unui artist internațional care a performat pe scena festivalului.

Festivalul de la malul mării a fost unul extrem de reușit, cu mii de tineri adunați în Costinești pentru a-și întâlni artiștii preferați și pentru a se bucura de piesele lor preferate. În cadrul celui mai mare festival dedicat culturii urbane din Europa de Est, a performat și celebrul cântăreț 6ix9ine.

Atmosfera a fost una cu adevărat electrizantă la festival, mii de tineri s-au reunit pentru a petrece împreună și pentru a vedea performanțele artiștilor preferați. Printre aceștia s-a aflat și celebrul rapper american 6ix9ine, care a ținut un concert de excepție, incitând publicul la distracție. Cu toate acestea, fanii români au avut parte de o surpriză neașteptată atunci când Bia Khalifa a apărut în prezența artistului, ba chiar au postat imagini împreună. Acestea au devenit imediat virale pe internet, iar reacțiile nu au întârziat să apara. Blondina a uitat complet de fostul ei partener, Fulgy, și s-a distrat pe cinste în compania noii sale cuceriri.

 În urmă cu doar câteva seri, Bia Khalifa și artistul 6ix9ine au postat fotografii pe rețelele de socializare de la malul mării, imagini în care apar sărutându-se pasional. Postările au stârnit o serie de reacții în rândul fanilor.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *