fbpx

BIANCA DRĂGUȘANU, LA UN PAS SĂ SUNE LA POLIȚIE. CE A PĂȚIT VEDETA CHIAR LA EA ÎN ATELIER

BIANCA DRĂGUȘANU, LA UN PAS SĂ SUNE LA POLIȚIE. CE A PĂȚIT VEDETA CHIAR LA EA ÎN ATELIER

Diva a trecut prin clipe dificile, după ce a întâmpinat o situație neașteptată chiar în magazinul ei de rochii.

Bianca Drăgușanu se ocupă de mai multă vreme de realizarea diferitelor ținute de evenimente, rochii de mireasă, de ocazie, care reprezintă o sursă sustenabilă de bani. Foarte multe cliente ajung să îi treacă pragul pentru achizitionarea unei rochii la comandă.

Celebrul designer s-a lovit de mai multe situați, în care clientele au fost nemulțumite de produsul final. Ca să evite asta, vedeta a stabilit de la bun început modelul dorit, semnând un contract cu cumpărătorul. În documentul respectiv se stabileste modelul rochiei și alte detalii. De aici a pornit și întregul eveniment, de la un client nemulțumit, care a avut o reacție nepotrivită ce a supărat-o pe Bianca.

„Mă duc la atelier și aș vrea să vă povestesc o întâmplare de ieri când am dat-o afară pe una care venise cu maică-sa și care a semnat pentru modelul pe care l-am stabilit împreună și a venit și mi-a spus cu totul altceva și s-a apucat de smiorcăit.

 

După ce s-a apucat de smiorcăit, rochia era albă, impecabilă, frumoasă, superbă, făcută la comandă pentru ea, dar fata voia din latex corsetul. Eu i-am spus că nu lucrez latex, însă dacă vrea neapărat un corset sexy poate să se ducă în altă parte că eu nu lucrez latex. S-a apucat de plâns că rochia nu este cum vrea ea și și-a luat mâinile de pe fond de ten și mi le-a pus pe corsetul alb, care era impecabil”, a revoltată revoltată vedeta, pe Instagram.

Bianca Drăgușanu a încercat să îi explice clientului că nu lucreaza cu materialul dorit de acesta și l-a îndrumat să meargă în altă parte, însă clientul a avut o reacție nu tocmai plăcută. A murdărit rochia cu machiaj, lucru care a enervat-o foarte tare pe Bianca. După mai multe discuții, diva s-a simțit nevoită să sune la Poliție, dar sora acesteia a rezolvat totul.

„Și ea mi-a zis că nu mai vrea rochia că nu este din latex, deși eu am pus-o să semneze. Fetița asta răzgâiată care a venit cu maică-sa, care maică-sa îmi dădea mai multă dreptate mie și am stabilit de la bun început că eu nu fac de latex așa ceva și care avea majorat. A plâns foarte tare că ea voia corsetul din latex.

Modelul era perfect doar că ea voia din latex și nu stabilisem asta. Am vrut să sun la 112. Am făcut o să înțeleagă până la urmă, bine nu eu, mai mult sora mea. Povestea s-a terminat bine, însă mai există și oameni care sunt nemulțumiți. Cunosc specimenele acestea de aceea le pun să semneze de la început modelul”, a mai spus celebrul designer.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *