fbpx

CE A SPUS PĂRINTELE CALISTRAT CHIFAN DUPĂ CE A AFLAT CĂ DANA NĂLBARU S-A POCĂIT

CE A SPUS PĂRINTELE CALISTRAT CHIFAN DUPĂ CE A AFLAT CĂ DANA NĂLBARU S-A POCĂIT

În urmă cu ceva timp, Dana Nălbaru, soția lui Dragoș Bucur, a dezvăluit mai multe despre viața sa privată și despre familie în podcastul lui Mihai Morar, Fain & Simplu,  unde a spus și faptul că s-a pocăit la vârsta de 33 de ani, în urma cu 13 ani. Înștiințat despre această situație, părintele Calistrat Chifan a venit și cu un prim comentariu în ceea ce privește decizia fostei membre HI-Q.

În urmă cu 13 ani, celebra cântăreață a decis să înceapă o nouă viață, să se rupă de viața publică și sa se dedice credinței. Astfel, aceasta s-a botezat și a început o nouă viață și nu a mai apărut în fața publicului până de curând.

În trecut, cântăreața era membră a uneia dintre cele mai populare formații din România anulul 2000, în special după lansarea melodiei Gașca mea. Dana Nălbaru, în 2005 a decis să își unească destinul cu Dragoș Bucur, fapt care a atras și mai multă atenție din partea publicului ei.

„Am învățat că poți trăi în lume, dar nu cu lumea. Am învățat că pot fi fericită cu puține lucruri. Când te încrezi în Dumnezeu, te lași cu totul în brațele Lui. (…) Eu cred că am fost omul cu cele mai multe frici. Fricile mele au dispărut. Atunci când te pocăiești mulți spun că ai luat-o razna și se așteaptă să te vadă cu batic pe cap când ieși pe stradă. Ori nu e așa. Pocăința este, în primul rând, în inima ta…”, a spus Dana în podcastul lui Mihai Morar.

Părintele Calistrat Chifan, una dintre cele mai cunoscute personalități ale ortodoxiei românești, a fost întrebat într-un interviu acordat pentru BZI, care este părerea acestuia despre afirmațiile fostei vedete.

„Eu n-am nimic cu Dana asta Nălbaru, acum aud de ea. Am văzut și eu că apare pe Facebook că a părăsit viața publică. N-ai părăsit nicio viață publică. Toată lumea spune: nu te călugări că-ți închizi viața.

Mai multe mii de oameni întâlnesc eu acum într-o zi decât dacă eram un neica nimeni prin societate, cu nevasta rea de gură sau niște copii neascultători sau prin Spania la muncă. Da, nu trebuie văzute lucrurile așa.

E un punct de vedere al doamnei și îl respectăm. Pe Hristos îl întâlnim în patru feluri: într-o minte curată, într-un suflet curat, în lucrarea mistică, când ni se descoperă în realitate cum i s-a arătat Mariei Magdalena sau femeilor mironosițe”, spune părintele în interviul acordat.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *