fbpx

CE SACRIFICII A FĂCUT MIHAELA RĂDULESCU CA MAMĂ. CUM A AFECTAT-O MOARTEA TATĂLUI EI

CE SACRIFICII A FĂCUT MIHAELA RĂDULESCU CA MAMĂ. CUM A AFECTAT-O MOARTEA TATĂLUI EI

Celebra vedetă este cunoscută ca fiind o femeie foarte puternică, dar, din păcate, moartea unui părinte te afectează indiferent de cât de puternic ești, mai ales când este vorba despre un părinte răpus de boală. Chiar dacă acesta nu se mai află printre noi, artista îl poartă mereu în gând și suflet.

„Tatăl meu a murit cu mine de mână. N-a mai murit până acum lângă mine nimeni, nimeni. A fost un moment care m-a afectat foarte mult și care continuă să mă urmărească pentru că a fost o trecere foarte rapidă de la tatăl meu cel sportiv și bine făcut la un om redus la 45 de kg, măcinat de un cancer generalizat, care s-a stins ținându-mă de mână. N-am putut să zac într-o stare de doliu vizibilă, adică să fiu mereu în acord cu ceea ce simțeam pe dinăuntru. Cred că m-a ajutat puțin și faptul că a trebuit să mă întorc la muncă, a trebuit să zâmbesc din nou și să mă port ca un om căruia nu i s-a întâmplat ceva atât de sfâșietor. Mai mult, știind că eu sunt stânca în familia mea, a trebuit să fiu așa și pentru ceilalți, pentru mama și fratele meu, care e mult mai sensibil decât mine. M-am trezit iar în situația de a fi cea care îi mobilizează pe toți, care trece mai ușor peste moment, chiar dacă mă doare tare”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru revista Elle.

În privința fiului ei, artista a susținut că îl iubește extrem de mult pe băiatul ei și că nu a existat preucupare mai mare decât a-i fi alături fiului său pe măsură ce crește. A făcut multe sacrificii și a renunțat la multe proiecte de dragul băiatului ei. Modul în care și-a crescut fiul este reflectat și în felul în care acesta a crescut, fiind gata să își înceapă viața pe cont propriu, prezintă viva.ro.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *