fbpx

CHEFI LA CUȚITE SEZONL 11. REACȚIE NEAȘTEPTATĂ DUPĂ CE NEA MĂRIN A OFERIT AMULETA

CHEFI LA CUȚITE SEZONL 11. REACȚIE NEAȘTEPTATĂ DUPĂ CE NEA MĂRIN A OFERIT AMULETA

Celebra emisiune Chefi la cuțite revine pe micile ecrane cu noi surprize. În sezonul 11, telespectatorii vor întâlni un al 4-lea jurat, Alex Bălan, finalistul sezonului 2 din echipa lui Sorin Bontea. Acesta, împreună cu ceilalți 3 jurați vor avea de respectat noi reguli, lupta pentru amulete fiind una mult mai strânsă.

Noua ediție a venit cu o nouă provocare pentru jurați: pregătirea unui preparat care să măsoare 11 centimetri. Cel care a degustat preparetele pregătite ce celebrii bucătari, a fost nimeni altul decât Nea Mărin. Acesta, extrem de fericit, a mers să îl felicite pe al 4-lea jurat, Alex Bălan, pentru participarea la emisiune.

Celebra prezentatoare a emisiunii Chefi la cuțite, Gina Pistol, a adus chefilor o probă de gătit indedită și o amuletă pe măsură.

„Ai puterea să alegi un interval de 30 de minute din probă în care să muți concurenții celorlalte două echipe la bancurile adverse. Echipele se vor muta integral, cu excepție chefilor, care vor rămâne la bancurile lor”, a anunțat Gina Pistol, la celebra emisiune de pe Antena1.

Misiunea juraților nu a fost una tocmai ușoară, oricare preparat având o șansă să câștige. Nea Mărin ținut să precizeze că toate farfuriile au fost extraordinare, dar cea care a câștigat amuleta a fost farfuria lui chef Florin Dumitrescu. În acel moment, juratul a avut o reacție complet neașteptată, punându-se în genunchi și mulțumindu-i lui Nea Mărin, reacție care i-a lăsat uimiți pe ceilalți jurați.

„Aproape că m-am speriat. A dat Dumitrescu cu pumnii în mese, a spart pahare! Uitați-vă, oameni buni, ce am reușit să fac din Dumitrescu. S-a dus, s-a târât în genunchi la Nea Marin, se ploconea pe acolo. E doar o amuletă, sunteți nebuni la cap?!”, a spus chef Cătălin Scărlătescu.

În ediția aceasta, cei trei jurați vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care să le încurce planurile și posibila amuletă.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *