fbpx

DEZVĂLUIRI DIN CULISELE SURVIVOR ROMÂNIA. CINE ARE CELE MAI MARI ȘANSE SĂ CÂȘTICE ACEST SEZON

DEZVĂLUIRI DIN CULISELE SURVIVOR ROMÂNIA. CINE ARE CELE MAI MARI ȘANSE SĂ CÂȘTICE ACEST SEZON

Fostul concurent al emisiunii Survivor România, Ionuț Popa, a vorbit despre cum crede el că merg lucrurile acum în noul sezon al competiției televizate.

Fostul concurent nu este de acord cu felul în care gândesc liderii și cu ideea de lider în general, dar mai ales cu felul în care unii concurenți și-au luat rolul de conducători.

“Sincer să fiu, fără nicio răutate, cred că sezonul trecut am ridicat foarte mult ștacheta. Acum nu mi se pare atât de mult pe sportivitate. La noi era altfel. Eram și mai bine închegați. În sezonul acesta nu văd treaba asta, mai ales la Faimoși. Dar și la Războinici. Nu văd un grup cum am fost noi, anul trecut. Am văzut că majoritatea o cam iau personal. Alin și încă cineva arată ca și cum ar fi doi șefi acolo. Asta nu e OK într-un grup. Totuși, până la urmă, sunt toți o echipă și nu e OK din punctul meu de vedere. Și în sezonul meu se spunea că eu aș fi liderul. Practic, ei au ales doi lideri. Nu am înțeles chestia asta. Nu există lideri.”, declară Ionuț Popa pentru Ego.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *