fbpx

Doliu uriaș pe scena teatrului românesc. S-a stins la doar 54 de ani.

Doliu uriaș pe scena teatrului românesc. S-a stins la doar 54 de ani.

Este o tragedie imensă ce s-a întâmplat! Actorul Florin Beciu s-a stins din viață, după o luptă cruntă cu boala ce a reușit să îi aducă sfârșitul. Tragicul anunț a fost făcut de Centrul Cultural Municipal „Radu Şerban” din Caracal.

„Anunțăm cu regret plecarea mult prea timpurie a actorului, regizorului artistic, colegului și prietenului Florin Beciu. Ne simțim lipsiți de un om care nu de puține ori a poziționat activitatea artistică mai presus de sine, arătând dovada sacrificiului ori de câte ori avea ocazia. Rămânem cu generozitatea, inteligența sensibilă, verticalitatea și disponibilitatea unui om care a făcut atâția tineri să își deschidă aripile și să creadă că pot mai mult. De aceea spunem că Florin va trăi veșnic prin sutele de adolescenți care au avut bucuria de a lucra cu el și de a se lăsa purtați de sfaturile sale. Este o pierdere mai presus de cuvinte, mai presus de necuvinte. Drum lin!”, a transmis Centrul Cultura Municipal, pe pagina lor de Facebook.

Persoanele care doresc să își ia rămas bun o pot face până miercuri, 1 martie
Potrivit instituției, persoanele care doresc să își ia rămas bun o pot face până miercuri, 1 martie, ora 12.00. Slujba de înmormântare va avea loc la Biserica din Cimitirul Nr.1 , strada Carpați nr.112.

„Pentru cei care doresc să își ia rămas bun, slujba de înmormântare va avea loc miercuri, 1 martie, ora 12.00, la Biserica din Cimitirul Nr.1 , strada Carpați nr.112”, a completat Centrul Cultural Municipal „Radu Şerban” din Caracal.

Reacțiile nu au întârziat să apară în urma tragicului anunț, iar oamenii au transmis mai multe mesaje de condoleanțe.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *