fbpx

DRAMA UNEI FEMEI DE 77 DE ANI. MAMA ÎȘI POARTĂ FIUL CU HANDICAP ÎN SPATE DE 59 DE ANI

DRAMA UNEI FEMEI DE 77 DE ANI. MAMA ÎȘI POARTĂ FIUL CU HANDICAP ÎN SPATE DE 59 DE ANI

Iubirea unei mame nu are limite, asta o dovedește o mamă din Serbia, Olga Boskovic, care locuiește împreună cu fiul său în satul Musech. Povestea cutremurătoare dovedește cât de puternică este dăruirea și puterea iubirii materne.

Femeia a trăit toată viața ei singură și are grijă de fiul ei cu handicap, care a ajuns la o vârstă destul de înaintată, de 59 de ani. Având în vedere că fiul ei cu disabilități nu se poate deplasa singur, femeia l-a purtat în spate în toți acești ani.

Povestea femeii este una cutremurătoare, părăsită de soț din momentul în care acesta a aflat de sarcină, aceasta a trebuit să își crească singură copilul. Părinții femeii nu și-au dorit ca fiica lor să fie o mamă singură, dar ea nu a acceptat să renunțe la copil și a luat ferma decizie de a avea grijă singură de el.

Din nefericire, pe lângă toate greutățile cu care deja se confrunta, copilul femeii s-a născut bolnav. Dar nici atunci, mama nu și-a abandonat fiul, ba dimpotrivă, s-a mutat cu el într-o cameră mică din casa părintească.

Viața celor doi nu a fost una ușoară, mama începând să își ducă copilul la școală în spate, pentru a nu-l priva de educația necesară. Cu timpul, baiatul a devenit bărbat, iar femeii îi este din ce în ce mai greu să aibă grijă de el, dar nu renuntă. Singura teamă a femeii este ce anume se va întâmpla după moartea ei.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *