fbpx

GAFĂ DE PROPORȚII. CE LE-A SPUS ANDRA DESPRE CĂTĂLIN MĂRUȚĂ SOCRILOR SĂI

GAFĂ DE PROPORȚII. CE LE-A SPUS ANDRA DESPRE CĂTĂLIN MĂRUȚĂ SOCRILOR SĂI

Soția celebrului prezentator al emisiunii „La Măruță”, a făcut dezvăluiri importante. Ce le-a dezvăluit socrilor săi despre Măruță în timpul unei vizite la aceștia. Conoscuta cântăreața a povestit tot fara să fie jetată.

Una dintre cele mai cunoscute cântărețe din Romania, Andra, a reușit de-a lungul carierei să atragă mulți fani datorită talentului ei muzical. Aceștia îi sunt mereu alături pe rețelele sociale și nu o iubesc doar datorită talentului, ci și din felul ei de a fi, prin naturalețea de care dă dovadă, bunătate și empatie.

Andra este își ține mereu urmăritorii la curent cu ultimele evenimente din viața ei, și a povestit recent pe unul dintre conturile sale o întamplare petrecută la Târgul-Jiu, acasă la celebrul prezentator. Acolo, din respect pentru socrii săi, cântăreața a băut două pahare de vin, în ciuda faptului că celebra cântăreață este cunoscută pentru faptul că nu consumă băuturi acoolice, astfel vinul de la socri a amețit-o puțin, suficient cât să facă dezvăluiri plăcute și neplăcute despre fiul lor, relatează cancan.ro.

„Eram la Târgu-Jiu, la socrii mei şi stăteam la poveşti cu dânşii. Avem o relaţie extraordinară, mă iubesc foarte mult şi m-au primit în familia lor ca pe o fiică a lor. Ei bine, eu nu beau alcool, nu mă distrez mai mult dacă beau acest lucru. Cu apă plată mă distrez foarte bine.

Pe când eram la Târgu-Jiu, la socrii mei, am acceptat să beau un pahar de vin, apoi al doilea, şi, ce crezi, m-am ameţit pentru prima dată în viaţă mea, aşa că socrii mei au auzit atunci din gura mea cele mai tari poveşti despre Măruţă. Am povestit tot ce trebuia şi ce nu trebuia. Aşa că a fost cu plâns şi cu râs în seara aia. Uşor-uşor însă, după o jumătate de oră, am şi adormit”, a povestit cântăreața.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *