fbpx

JADOR, DE URGENȚĂ LA SPITAL. CE A PĂȚIT ARTISTUL ÎN PRIMA ZI DE PAȘTE

JADOR, DE URGENȚĂ LA SPITAL. CE A PĂȚIT ARTISTUL ÎN PRIMA ZI DE PAȘTE

Celebrul manelist a ajuns de urgență la spital în prima zi de Paște. Acesta a postat imaginii de pe patul din spital, fiind pus pe perfuzii. Cel care a dezvăluit mai multe despre starea de sănătate a artistului, a fost Bogdan Mocanu, care se afla alături de el.

Alături de postările de Paște, Jador a postat și o fotografie din spital, pentru a îi ține la curent pe urmăritorii săi. Fostul concurent de la Survivor are o mulțime de fani, care i-au trimis mesaje de încurajare, motiv pentru care artistul a revenit cu o postare, precizând ca starea lui de sănătate s-a îmbunătățit.

Prietenul lui Jador, care l-a însoțit la spital, s-a folosit de situația în care se afla artistul pentru a face o glumă pe seama lui, spunând că acesta suferă din cauza unei boli cu transmitere sexuală.

„Oameni buni, nu este de joacă cu bolile cu transmitere sexuală. Prietenul meu, Ionuț, merge la spital direct. Are o boală „foarte grea”, „foarte incurabilă”, Chlamydia”, a spus Bogdan Mocanu într-un videoclip pe Instagram.

După mai multe investigații efectuate de medici, Bogdan Mocanu a lăsat gluma și a mărturisit că este posibil ca Jador să fie nevoit să se opereze de fiere.

Întregul articol pe cancan.ro.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *