fbpx

MĂRTURISIRI ȘOCANTE ALE ANDREEI ANTONESCU: „MEDICII NU MI-AU DAT NICI MĂCAR ÎN ALTĂ ȚARĂ ȘANSE DE SUPRAVIEȚUIRE”

MĂRTURISIRI ȘOCANTE ALE ANDREEI ANTONESCU: „MEDICII NU MI-AU DAT NICI MĂCAR ÎN ALTĂ ȚARĂ ȘANSE DE SUPRAVIEȚUIRE”

Andreea antonescu este o artistă cunoscută la nivel internațional care se bucură de succesul profesional pe care îl are de ani buni, în special în ultima perioadă, după apariția la celebra competiție „America Express”, având din ce în ce mai multe apariții și fiind prezentă tot mai des în lumina reflectoarelor. Dar cu toate acestea, publicul nu știe ca viața celebrei vedete nu este perfectă, artista fiind nevoită să treacă prin multe momente grele, încă din copilărie.

Artista a fost învitată la emisiunea În oglindă, unde a făcut mai multe dezvăluiri emoționante despre trecutul ei. Aceasta încă de la o vârstă fragedă a avut parte de un episod îngrijorător, moment care i-a panicat pe părinții săi care au crezut că o vor pierde.

„Când am fost micuță, am fost foarte bolnavă. Am suferit de un sindrom nefrotic mixt. Este prima oară când eu dezbat acest subiect. O infecție la ambii rinichi. Am fost internată la Fundeni, aveam vârsta de doi ani. Am fost internată timp de șase luni. Șansele ca eu să trăiesc erau micuțe, minime, acesta a fost și motivul pentru care medicii i-au recomandat tatălui meu să mai încerce să facă un copil, pentru a nu o pierde și pe mama, mama care mă iubea extrem de tare.”, a declarat cântăreața în cadrul podcastului „În oglindă”.

Chiar dacă medicii nu i-au dat șanse de supraviețuire, Andreea Antonescu a reușit să scape de verdictul dat de cadrele medicale, totul devenind o perioadă neagră a vieții ei, perioadă peste care a reușit să treacă cu succes.

„Șansele mele de a trăi, de a supraviețui, erau minime. Erau acte pentru a pleca undeva în Belgia, la tratament. Cu toate acestea, medicii din Spitalul Fundeni nu mi-au dat nici măcar în altă țară șanse de supraviețuire. Atunci, practic, destinul meu a fost considerat un miracol. De asta ai mei au considerat că sunt norocoasă și tocmai de asta au încercat să mă ghideze și să mă așeze pe un drum sau pe câteva drumuri în care să considere ei că aș putea reuși eu.”, a mai spus vedeta.

Vezi mai multe despre acest subiect pe divahair.ro.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *