fbpx

MOTIVUL DESPĂRȚIRII DINTRE RAMONA OLARU ȘI CĂTĂLIN CAZACU. ASISTENTA TV L-A PRINS CU AMANTA ÎN PAT CHIAR LA EI ACASĂ

MOTIVUL DESPĂRȚIRII DINTRE RAMONA OLARU ȘI CĂTĂLIN CAZACU. ASISTENTA TV L-A PRINS CU AMANTA ÎN PAT CHIAR LA EI ACASĂ

Au ieșit la iveală noi informații în cee ace privește despărțirea dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu. Adevăratul motiv pentru care cei doi s-au despărțit a fost chiar amanta lui Cătălin, Elena, o tânără care își câștigă banii din videochat și care a devenit o sursă de venit și pentru motociclist.

Încă de când formau un cuplu, Cătălin Cazacu și-a demonstrat infidelitatea, vorbind cu o altă femeie, însă acesta ar fi asigurat-o că Elena nu mai era parte din viața lui. Celebra asistentă TV l-a crezut, până când, într-o seară în care s-a întors acasa la apartamentul în care locuia împreună cu iubitul său, l-a găsit pe acesta cu Elena. Chiar dacă Ramona Olaru i-ar fi dat un ultimatum lui Cătălin, acesta a continuat să vorbească și să se întâlnească pe ascuns.

Totul s-a petrecut chiar la prezentator acasă, unde, fără să își dea seama că Ramona ar fi putut veni acasă mai devreme, a invitat-o pe Elena. Cei doi au fost prinși fix în momentul în care își făceau de cap, moment în care pentru Ramona totul s-a sfârșit, urmând să pună capăt întregii relații.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *