fbpx

Primăria sectorului 1: „se resimt primele efecte nefaste ale nevotării bugetului pe anul 2023 de către Consiliul Local”

<strong>Primăria sectorului 1: „se resimt primele efecte nefaste ale nevotării bugetului pe anul 2023 de către Consiliul Local”</strong>

„Apar primele efecte grave ale iresponsabilității consilierilor PNL-PSD care refuză de două să voteze proiectul de buget pentru anul 2023. Firma de electricitate a oprit astăzi, la ora 10.00, alimentarea la grădinița Colegiului Național de Muzică “George Enescu” de pe strada Frumoasă nr. 24. Probabil în perioada imediat următoare vom avea și alte întreruperi de utilități la unitățile de învățământ sau la spitalele pe care le finanțăm În Sectorul 1. Asta fac Ciucă și Ciolacu în cel mai important sector al Capitalei. Șantajează cetățenii fiindcă nu mai pot fura pentru partidele lor” declară primarul Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, edilul Sectorului 1 a convocat o ședință a Consiliului Local al Sectorului 1, în care îi îndeamnă să „voteze bugetul sau să plece acasă” și să oprească sabotajul comunității locale, sabotaj care cauzează probleme atât copiilor, cât și persoanelor asistate și ale bătrânilor.

„Refuzați de 2 luni să votați bugetul Sectorului  1 fără să aveți nici un argument, niciun amendament nici o prounere. Oamenii nu v-au votat să faceți circ și conferințe de presă la ședințele Consiliului Local, ci să vă aduceți aportul la reconstruirea și dezvoltarea Sectorului 1”, mai declară Clotilde Armand.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *