fbpx

PRIMELE DECLARAȚII ALE LUI CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU DUPĂ DESPĂRȚIREA DE DOINA TEODORU

PRIMELE DECLARAȚII ALE LUI CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU DUPĂ DESPĂRȚIREA DE DOINA TEODORU

Chef Cătălin Scărlătescu a vorbit pentru prima oară despre ce s-a întâmplat între el și Doina Teodoru imediat după încheierea filmărilor pentru emisiunea „America Express”. Se pare că presiunea și strezul concursului i-au afectat destul de mult pe amândoi, Cătălin având o reacție neașteptată, așa cum a dezvăluit într-un interviu.

Cătălin Scărlătescu a hotărât să părăsească casa timp de o săptămână, fără a oferi nicio explicație Doiniței, totul întâmplându-se dupa sosirea lor în România.

„Trei zile am stat în Vamă, după care m-am dus în Deltă și în prima zi de Deltă mi-am luat barca și mi-am întins doar bețele, nici n-am aruncat la pește doar am pus bețele pe poziție și am stat.

A venit unu cu barca și m-a întrebat: Ce faci? Stau. Păi, n-ai aruncate alea. Și ce? Păi, nu pecuiești? Ba da. Păi? Păi, nu vreau să prind nimic, vreau doar să stau!”, a mărturisit chef-ul, potrivit Click.

Imediat după, Doina a ales să plece la munte și în Bulgaria, timp de aproximativ două săptămâni, legătura dintre cei doi fiind pusă și mai mult la încercare.

Chef Scărlătescu a descris experiența lui în cadrul competiției „America Express”, ca fiind una extraordinară, dar și cruntă în același timp, remarcând cazările neplăcute, dar apreciind jocurile fantastice și faptul ca a reușit să învețe limba spaniolă, chiar dacă el nu a vorbit deloc înainte.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *