fbpx

RĂZBOI TOTAL ÎNTRE OANA ROMAN ȘI VICA BLOCHINA: “S-a văzut cu sacii în căruță și…”

RĂZBOI TOTAL ÎNTRE OANA ROMAN ȘI VICA BLOCHINA: “S-a văzut cu sacii în căruță și…”

Între cele două personalități celebre, Vica Blochina și Oana Roman nu mai există cale de împăcare. Chiar dacă pe cele două le lega o prietenie strânsă, de mai mulți ani, cele două au rupt legătura dintre ele după ce blonda a susținut că a făcut eforturi supraomenești pentru Oana Roman, dar toate în zadar, cea din urmă doar a folosit-o, declara Vica pentru cancan.ro.

După momentele de despărțire dintre Oana Roman și Marius Elisei, Vica Blochina îi era alături, fiica lui Petre Roman apropiindu-se de ea la nevoie. Acum, Oana Roman nu a mai cautat-o după ultima ei despărțire de Marius Elisei, fiecare mergând pe drumuri separate.

„Nu vreau să mai fiu prietenă cu Oana Roman niciodată. Nu am niciun resentiment față de ea, dar mie prieteniile pe interes nu-mi plac. Sunt destul de multe persoane care-mi sunt cu adevărat prieteni și n-am nevoie de prieteni doar pentru a se folosi de mine și după, când se văd cu sacii în căruță, îmi dau cu șutul în fund. Și nu s-a întâmplat o singură dată, ci de mai multe ori. Sincer, e o fată foarte deșteaptă, îmi făcea plăcere să stau cu ea de vorbă, are foarte multe calități, dar nu mi-o doresc în jurul meu ca prietenă. Nu am nevoie. Pentru că știu că și data viitoare, așa cum s-a întâmplat de foarte multe ori, o să se folosească și după aceea, când se întoarce la Marius, cum s-a întâmplat și în trecut, nu mai are nevoie de mine. E ca și cum toate lucrurile pe care le-am făcut pentru ea i se cuvin. Nu m-a mai căutat după ultima despărțire de Marius. E fată deșteaptă, știe că nu mai avem același drum. Am făcut eforturi supraomenești pentru ea, sincer să-ți spun. Nu știu dacă cineva dintre prietenii ei a făcut ce am făcut eu pentru ea”, a spus blonda într-o declarație în exclusivitate pentru cancan.ro.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *