fbpx

REACȚIA LUI DANI OȚIL DUPA CE A PRIMIT UN BILEȚEL DE LA O VECINĂ. CUM A REACȚIONAT CELEBRUL PREZENTATOR

REACȚIA LUI DANI OȚIL DUPA CE A PRIMIT UN BILEȚEL DE LA O VECINĂ. CUM A REACȚIONAT CELEBRUL PREZENTATOR

Celebrul prezentator de la emisiunea Neața cu Răzvan și Dani, a mărturisit în timpul unui matinal pe care îl prezenta alături de colegul său Răzvan Simion, că a primit un bilețel scris de mână de la o vecină. Întâmplarea a avut loc acum de mai bine de 10 ani, când prezentatorul locuia într-o garsonieră și burlac fiind, a atras atenția unei vecine de bloc.

Conform Cancan.ro, Dani Oțil este împreună cu Gabriela Prisăcariu, mama copilului său, și locuiesc împreună ca o familie. Prezentatorul urmează să își facă cununia religioasă foarte curând.

În timpul emisiunii, Dani Oțil a fost întrebat când a primit ultima oară un bilețel scris de mână și așa s-a dat startul unei întregi mărturisiri. Acesta a povestit că în urma cu zece ani, o vecina de bloc se tot ținea după el și se întâlneau mereu la lift. Tânăra i-a lăsat și un bilețel în cutia poștală, dar biletul a fost văzut târziu.

„Voiam să vă întreb când ați primit ultima oară un bilețel scris de mână, dacă vă aduceți aminte. Unii au fani, alții obsedați în bloc. O să încep eu că poate nu aveți curaj. Stăteam la garsoniera, acum 10 ani și mi-a scris să vecina de la alt etaj, cu care mă vedeam în fiecare zi la fix aceeași oră în lift, dar niciodată nu am comunicat, pentru că era timidă. Mi-a scris un bilețel frumos și a terminat cu un soare care zâmbea.

Băi, ce ciudată și îmi cer scuze acum, poate vecina mea de atunci e măritată, are copii, poate are nepoți. Vecina timida am trecut-o în telefon. N-am sunat-o niciodată, pentru că eu am primit, eu nu mă uitam în poștă pentru că îmi scria doar banca și mă durea fix în poștă de bancă. Și am găsit biletul la 6 luni după. Mi-era rușine să zic, că era datat pe vremuri”, spune prezentatorul în timpul unui matinal, la Antena 1.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *