fbpx

SÂNZIANA BURUIANĂ SE FACE ORGANIZATOARE DE PETRECERI PENTRU PERSOANELE DIVORȚATE

SÂNZIANA BURUIANĂ SE FACE ORGANIZATOARE DE PETRECERI PENTRU PERSOANELE DIVORȚATE

Celebra asistentă TV surprinde pe toată lumea cu o nouă idee inovativă ce șochează piața. Sânziana își dorește să organizeze petreceri pentru persoanele care tocmai au divorțat.

Cum divorțurile din lumea showbiz-ului cresc pe zi ce trece, fosta prezentatoare s-a gândit ca asta ar putea reprezenta o sursă de venit. Alături de încă o prietenă, vrea să înceapă o serie de evenimente dedicate persoanelor care au ales calea divorțului.

„În ultima vreme am văzut că sunt foarte multe divorțuri în showbiz, și vreau, împreună cu prietena mea, Andreea Costache, să organizăm petreceri de divorț. Dacă până acum erau doar botezurile și nunțile în prim-plan, acum eu zic că, persoanele care se separă, să sărbătorească eliberarea cum se cuvine de cei care divorțează”, a declarat Sânziana Buruiană pentru Click!

„Mă gândeam să fie o transformare pentru o persoană proaspătă divorțată. Ca de exemplu o schimbare de look, de stil vestimentar, de ce nu? Plus să i se îndeplinească un vis, persoanei respective, pe care nu putea să-l realizeze în timpul căsătoriei sau nu avea voie să îl facă. De genul, cum ar fi să fie model pentru o zi sau să facă o ședință foto, sau să fie pe scenă într-o prezentare de modă, sau o petrecere la spa cu prietenele. Scopul este acela de la ieși din depresie dacă a avut parte de un divorț dureros sau să sărbătorească, dacă decizia separării i-a aparținut”, a mai spus fosta prezentatoare.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *