fbpx

THEO ROSE, PROBMELE CU SARCINA DE CÂND A RĂCIT. CU CE SE CONFRUNTĂ ARTISTA ÎN A ȘASEA LUNĂ DE SARCINĂ

THEO ROSE, PROBMELE CU SARCINA DE CÂND A RĂCIT. CU CE SE CONFRUNTĂ ARTISTA ÎN A ȘASEA LUNĂ DE SARCINĂ

Theo Rose trece prin momente din ce în ce mai dificile, pe măsură ce sarcina progresează, având și noi probleme cu sarcina de când a răcit. Celebra cântăreață o să devină mamă pentru prima dată peste aproximativ 2 luni, alături de iubitul ei, Anghel Damian. Artista s-a confruntat cu probleme și stări specifice sarcinii, însă a trecut peste ele, mai ales cu ajutorul iubitului ei, care a fost și este în continuare alături de ea.

„Mi se pare mult să zic cât m-am îngrășat pentru că eu în primul trimestru mai degrabă am slăbit fiindcă am avut grețuri. Plecând de la o greutate de 45 de kilograme, acum nu mai m-am cântărit de vreo două săptămâni, dar estimez că aș avea 55 de kilograme. Nu m-am omorât cu mâncatul, dar este normal să iei greutate. După ce nasc mi-aș dori să rămân la 55 de kilograme. Mi se pare, în sfârșit, că arăt și eu ca om, am și eu obraji. Sarcina asta a fost minune pentru mine, am scăpat de stres și anxietăți”, a spus Theo Rose fanilor ei de pe pagina ei de Instagram.

Celebra solistă a confirmat faptul că vrea să nască pe cale naturală și spune că este pregătită să înfunte orice, totul pentru a experimenta sentimentul de a deveni mamă într-un mod natural.

„Îmi mai e frică, da. Am zile când mă mai tem. M-am hotărât să nasc natural. E o experiență diferită pentru fiecare femeie. Unele trec ușor prin asta, altele au un travaliu lung și dureros, acum Dumnezeu știe cum o fi. Am și zile în care sunt curajoasă și zic: Bă, mai bine suport câteva ore travaliu și după aia mă refac și pot să-mi continui viața, mai ales că eu am problema aia cu operațiile, nu m-am operat niciodată de nimic și-mi doresc foarte tare să trec prin experiența asta fără operație, că nu vreau. Pot să evit, vreau să evit. Dar vedem ce-o fi. Cred că e normal să-ți mai fie frică că totuși, e cea mai importantă experiență din viața unei femei”, a spus Theo Rose, scrie wowbiz.ro.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *