fbpx

ȚI-L MAI ADUCI AMINTE PE GHIȚĂ CIOBANUL, VEDETA DIN RECLAMA VODAFONE? AFLĂ CU CE SE OCUPĂ ACESTA ACUM

ȚI-L MAI ADUCI AMINTE PE GHIȚĂ CIOBANUL, VEDETA DIN RECLAMA VODAFONE? AFLĂ CU CE SE OCUPĂ ACESTA ACUM

În urmă cu mai bine de zece ani, în reclamele de la Vodafone apărea și Gheorghe Dănulețiu, a cărui viață s-a schimbat brusc după apariția sa în reclamele TV. Acum, situația nu mai este la fel de înfloritoare precum era înainte.

Ghiță Ciobanul a devenit popular prin aparițiile în reclamele TV. La momentul acela, popularitatea câștigată pe internet i-a determinat și pe alții să îl viziteze, doar pentru a face o fotografie împreună, dar timpurile s-au schimbat rapid. Bărbatul, care este acum în vârstă de 38 de ani, are o familie și se ocupă în continuare de creșterea oilor.

În 2013, Gheorghe Dănulețiu a început să apară în mai multe reclame ale unei companii de telefonie mobile, iar datorită popularității și a banilor câștigați, acesta și-a deschis o afacere cu brânzeturi în București. Acesta a mărturisit că a reușit să își mențină afacerea din Capitală, însă a fost nevoit să renunțe pentru că era destul de greu să facă naveta între Cluj și București.

„Nu mai am acea afacere de brânzeturi în București din Sectorul 4. L-am închis de câțiva ani, chiar dacă aveam vânzare. Era foarte greu să fac tot timpul naveta între Cluj și București. Tot timpul trebuia să fiu eu acolo, pentru că așa este sistemul din România, iar oamenii sunt cum sunt. O să îmi mai deschid un magazin cu așa ceva când producătorii o să fie respectați, până atunci nu”, a spus el în exclusivitate pentru Click.

Gheorghe Dănulețiu se ocupă în present cu creșterea oilor și spune că este mulțumit de actuala afacere a lui, o fermă cu peste o mie de oi situate între Zalău și Cluj.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *