fbpx

TUDOR CHIRILĂ: „LIPSĂ DE BUN-SIMȚ”, DUPĂ CE O FANĂ L-A POZAT ÎN METROU ȘI I-A POSTAT POZA PE FACEBOOK

TUDOR CHIRILĂ: „LIPSĂ DE BUN-SIMȚ”, DUPĂ CE O FANĂ L-A POZAT ÎN METROU ȘI I-A POSTAT POZA PE FACEBOOK

Într-o postare publicată pe Facebook, Tudor Chirilă atrage atenția unei fane care i-ar fi făcut o poză în metrou fără acord, urmând să o și posteze pe rețeaua socială. Toată situația se mută rapid în comentariile de pe rețeaua de socializare. Acesta a ținut să precizeze ca aceasta nu este o postare în care își cere scuze, vina nefiind a lui.

„Stii ca ai o zi buna; cand nu te astepti il vezi pe.. Chirila”, a scris fana artistului într-o postare pe Facebook, unde a adăugat și poza cu acesta în metrou.

Imediat după ce a văzut postarea, artistul a catalogat gestul tinerei ca fiind unul „lipsit de educație”: „Ce-mi plac mie oamenii care fac poze pe ascuns. Mă omor după ei #lipsaeducatie”.

Postarea artistului a strans peste 3.000 de like-uri și peste 2.000 de comentarii. Printre aceste comentarii se regăsesc atat simpatizanți ai artistului cât și alții care îi atrag atenția că el este o persoană publică și trebuie să se comporte ca atare.

„Cam trist, domnul actor! Copila nu e vinovată de indispoziția matale. În rest, cam ațos și asta nu e de bun augur pentru un așa talent. Răbdare.”, comentează o persoană.

„Hai sa ne punem un pic in locul lui Tudor… Iesi pe strada sa iei o pâine (posibil) cu parul vâlvoi (poate) si cu un traning aruncat pe tine si hop cineva iti face o poza, ba mai mult, nu ca o tine pentru el, ci o publica pe Facebook, sa o vada toata lumea asta mare. Tie ti-ar placea?! Sincer!”, comentează un alt fan.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *