fbpx

VIDEO Dalai Lama, filmat în timp ce sărută un băiețel pe gură și îi spune să îi „sugă limba”. Faimosul lider spiritual își cere scuze public

VIDEO Dalai Lama, filmat în timp ce sărută un băiețel pe gură și îi spune să îi „sugă limba”. Faimosul lider spiritual își cere scuze public

Liderul spiritual și-a cerut scuze după ce a sărutat pe gură un băiețel și i-a cerut să îi „sugă limba” la un eveniment public organizat în India, spre surprinderea tuturor.

Evenimentul la care s-a întâmplat totul a avut loc la sfârșitul lunii februarie la templul lui Dalai Lama din Dharamshala, unde au participat aproximativ 100 de tineri care tocmai absolviseră cursurile organizate de Fundația M3M.

Scena, devenită virală, a fost publicată pe internet și îl arată pe câștigătorul Premiului Nobel pentru pace alături de un băiat. Se poate observa că băiatul s-a apropiat de liderul spiritual, întrebându-l dacă îl poate îmbrățișa. În vârstă de 87 de ani, liderul spiritual l-a invitat pe băiat pe scenă, arătându-i obrazul și spunându-i „întâi aici”, făcându-l pe băiat să il îmbrățișeze și să îl sărute. Dalai Lama l-a sărutat apoi și pe gură pe tânărul elev. În ultima fază, Dalai Lama i-a spus copilului să „îi sugă limba”, scoțându-și limba și apropiindu-se de capul copilului.

Pe măsură ce videoclipul a devenit viral, acesta a fost condamnat de mai multe persoane pentru gestul scandalos făcut în timpul evenimentului.

Reprezentanții biroului liderului spiritual au reacționat rapid, spunînd că a fost vorba doar despre o joacă, un comportament „inocent și jucăuși”.

„Sanctitatea Sa dorește să își ceară scuze băiatului și familiei sale, precum și numeroșilor săi prieteni din întreaga lume, pentru durerea pe care cuvintele sale ar fi putut-o provoca.

Sfinția Sa tachinează adesea oamenii pe care îi întâlnește într-un mod inocent și jucăuș, chiar și în public și în fața camerelor de luat vederi. Regretă incidentul”, declară biroul liderului spiritual tibetan.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *